Het Drentse Boek

Wij hebt ok Nederlandstalige boeken!

Het Drentse Boek

Turfstekers in Oranje

turfstekersweb.jpg Het nieuwe boek Turfstekers in Oranje van Leo Oldenburger, sportjournalist en voetbalcommentator bij SBS 6, wordt op 15 mei 2008 gepresenteerd op het sportpark van de voetbalclub ACV in Assen.
Lees meer...

Ingehaald door het verleden prissenteerd

lukasverledenweb.jpgIn het Herinneringscentrum Kamp Westerbork is op 2 april het boek Ingehaald door het verleden van Lukas Koops prissenteerd. Het boek is een beschrieving van het levensverhaal van Willie Munneke van Polen. Heur vader was lid van de NSB en dat had grote gevolgen veur het levensverloop van zien dochter Willie.

Lees meer...

Ingehaald door het verleden

ingehaaldweb

Op woensdag 2 april wordt in het herinneringscentrum Kamp Westerbork het nieuwste boek van Lukas Koops gepresenteerd. Het boek handelt over de ervaringen en  herinneringen van Willie Munneke van Polen. Willie was dochter van een NSB-er en groeide op in het veengebied waar haar ouders een veenderij hadden. In een serie gesprekken heeft Willie haar verhaal verteld. Zij wil proberen het taboe dat nog altijd op deze materie rust te doorbreken.

Het boek is Nederlandstalig, bevat 100 bladzijden en is voor € 15,00 te koop in de Drentse Boekhandels en bij Het Drentse Boek in Beilen. Voor boeken die u bij Het Drentse Boek bestelt betaalt u wat meer i.v.m. verzendkosten. 

Janny Alberts uut de tied komen

janny_alberts.jpgOp woensdag 13 februari is onverwacht schriefster Janny Alberts-Hofman uut de tied komen.

Rieks Siebering kreg ereteken van het Huus van de Taol

f6b_rieksspeld.jpgTijdens de eerste Neijaorsvisite van het Huus van de Taol op zaoterdag 19 januari nam Rieks Siebering afscheid as bestuurslid van het Huus van de Taol en Het Drentse Boek.

Lees meer...
De activiteiten van het Huus van de Taol en Het Drentse Boek wordt mit meugelk maakt deur financiële ondersteuning van de provincie Drenthe.

Ga naar

Webwinkel Boeken