Het Drentse Boek

Wij hebt ok Nederlandstalige boeken!

Het Drentse Boek

Tentoonstelling Drenthe Inspireert

 

{multithumb}Jan Albert Westenbrink kreeg een eerste exemplaarDrenthe Inspireert kwaamp uut op 12 jannewari j.l. Dit prachtig geïllustreerde boek bevat pentiekeningen die Arie Goedhart van de Drentse natuur hef emaakt. Het boek bevat daornaost toepasselijke gedichten van bekende Drentse dichters.Ie kunt de tentoonstelling mit wark van Arie Goedhart bekieken tot en met 2 febrewari in Galerie de Drentsche Aa in Balloo.

Lees meer...

Expositie IJstijden zichtbaar in het landschap

{multithumb}In het Centrum Beeldende Kunst Emmen, Ermerweg 88 b, Emmen kuj van18 jannewari tot en met 30 meert de expositie IJstijden, zichtbaar in het landschap bekieken.

 

Lees meer...

Drenthe Inspireert komp op 12 jannewari uut

{multithumb}Op 12 jannewari wordt Drenthe Inspireert prissenteerd. Dit prachtig geïllustreerde boek bevat pentiekeningen die Arie Goedhart van de Drentse natuur hef emaakt. Het boek bevat daornaost toepasselijke gedichten van bekende Drentse dichters.

Lees meer...

Suze Sanders hef neie website

{multithumb}Suze Sanders hef een neie website!Barre de meuite eweerd um ies even te gaon kieken. Kiek maar op http://suzesanders.weebly.com/

Neie dichtbundel Theo de Jong

 

{multithumb}Van dichter Theo de Jong komp  zundag a.s. de Nederlandstaligedichtbundel Veel gepasseerd uut. Het boekwark bevat zestig gedichten. Theo de Jong publiceert regelmaotig in het literaire tiedschrift Roet. De bundel is te bestellen via internet.

Drokke prissentatie bij boek Dikke arms, kleine bienties

{multithumb}Het Drentse Boek prissenteerde op 8 november het boek Dikke arms, kleine bienties van Roelof Keen. Roelof Keen is beroemd eworden deur zien geweldige sportieve prestaties op het gebied van de rolstoelracerij.

Lees meer...

Cd Minnezinne prissenteerd

Tijdens het lösdoen van de Drentse Boekenweek prissenteerden Ria Westerhuis en Delia Bremer heur cd mit de ingespreuken gedichten van de bundel Minnezinne. Dizze bundel is inmiddels an zien darde druk begund!! Wi'j boek + cd bestellen?

Dikke arms, kleine bienties te koop vanof 8 november

{multithumb}Op 8 november komp het boek Dikke arms, kleine bienties van Roelof Keen uut. Hij vertelt hierin verhalen over zien ervarings as jonggie in een rolstoel en over zien belevenissen as gehandicapte sporter tijdens grote wedstrieden. De Drentstalige verhalen bint vlot eschreven; ie kriegt een prachtig beeld van het leven van Roelof en de situaties waorin e hef verkeerd.

Lees meer...

Niet van gistern prissenteerd

{multithumb}Op dinsdag 29 oktober is in de karkevan Hesseln het boek Niet van gistern, Biebelse verhalen veur kinder prissenteerd. Het is een prachtig boek eworden mit mooie veurleesverhalen, eschreven deur Alja Streutker-Betting, die een link leg naor de gebeurtenissen van vandaag de dag.De kleurrijke illustraties bint van Geert Oldenbeuving.

Lees meer...

IJstijden zichtbaar in het landschap

{multithumb}Van 1 t/m 3 november wordt der in Paviljoen Breeland in Annen veur de zesde maol een expositie inericht van kuunst die speciaal emaakt is veur en over het landschap van de Hondsrug. Een aantal van de kunstwarken komp in een boek samen mit neie gedichten van vief Drentse dichters t.w.Gerard Nijenhuis, Suze Sanders, Nicolette Leenstra, Anne Doornbos en Egbert Hovenkamp. Het boek het net as expositie: IJstijden zichtbaar in het landschap.

Lees meer...
De activiteiten van het Huus van de Taol en Het Drentse Boek wordt mit meugelk maakt deur financiële ondersteuning van de provincie Drenthe.

Ga naar

Webwinkel Boeken