Het Drentse Boek

Wij hebt ok Nederlandstalige boeken!

Het Drentse Boek

Lokroup van een fladdervlinder: donateursgeschenk van 2014

CoverFladdervlinderwebenannekeVandaag of morgen wordt bij oonze donateurs het jaorlijks kedogie bezorgd. Zoas ieder jaor is dat een nei Drents boek. Dit jaor is Lokroup van een fladdervlinder van Anneke Mensen uutekeuzen. Wij wenst de ontvangers veul leesplezier. Aj gien donateur bint, maar ie wilt het boekie wel graag hebben kuj hum in de Drentse boekhandels kopen of bij de webwinkel van Het Drentse Boek.Of ie wordt gewoon donateur!

Strunen in de Taoltuun prissenteerd

{multithumb}In de Statenzaal van het provinciehuus in Assen wordde woensdag 12 meert Strunen in de Taoltuun prissenteerd. Jan Germs introduceerde het boek an de Statenleden en vertelde over 'tuunman' en schriever Abel Darwinkel die deur zien gestruun in de Drentse Taaltuun een geweldige kennis opebouwd hef van de Drentse Taal. Veur alle statenleden was der een boekie. Wi'j hum ok bestellen?

Lokroup van een fladdervlinder uutekomen!

{multithumb}Anneke Mensen prissenteerde op vrijdag 28 febrewari in het Huus van de Taol heur neiste bundel Lokroup van een fladdervlinder. Het Huus was mooi vol; het wordde een gezellige middag!

Strunen in de Taoltuun ebundeld!

Binnenkort komp der weer een boek van Abel Darwinkel uut. Zien stukkies uut het Dagblad van het Noorden Strunen in de Taoltuun bint ebundeld.Vanof half meert kuj het boek kopen veur € 9,95

Korte liest Streektaalpries bekend

De korte liest van de Streektaalpries van het Dagblad van het Noorden is bekend. Van Het Drentse Boek, bint drie titels nomineerd: Tieme Woldman mit Moord in het Mantingerveld, Suze Sanders mit Veenbraand en Alja Streutker en Geert Oldenbeuving Niet van gistern. Biebelse verhalen veur kiender. Op zundag 30 meert wordt de prieswinnaars bekendemaakt.

Lees meer...

Lokroup van een Fladdervlinder

{multithumb}Op 28 feberwaori komt bai Het Drentse Boek een naaie bundel oet van Anneke Mensen-Siegers oet Paais. Lokroup van een Fladdervlinder is een verzaomeling gedichten en praotverzen die veul minsken anspreken zal: tougankelijke gedichten waor bai naoder inzein vaok van alles an te beleven is.

Lees meer...

Tentoonstelling Drenthe Inspireert

 

{multithumb}Jan Albert Westenbrink kreeg een eerste exemplaarDrenthe Inspireert kwaamp uut op 12 jannewari j.l. Dit prachtig geïllustreerde boek bevat pentiekeningen die Arie Goedhart van de Drentse natuur hef emaakt. Het boek bevat daornaost toepasselijke gedichten van bekende Drentse dichters.Ie kunt de tentoonstelling mit wark van Arie Goedhart bekieken tot en met 2 febrewari in Galerie de Drentsche Aa in Balloo.

Lees meer...

Expositie IJstijden zichtbaar in het landschap

{multithumb}In het Centrum Beeldende Kunst Emmen, Ermerweg 88 b, Emmen kuj van18 jannewari tot en met 30 meert de expositie IJstijden, zichtbaar in het landschap bekieken.

 

Lees meer...

Drenthe Inspireert komp op 12 jannewari uut

{multithumb}Op 12 jannewari wordt Drenthe Inspireert prissenteerd. Dit prachtig geïllustreerde boek bevat pentiekeningen die Arie Goedhart van de Drentse natuur hef emaakt. Het boek bevat daornaost toepasselijke gedichten van bekende Drentse dichters.

Lees meer...

Suze Sanders hef neie website

{multithumb}Suze Sanders hef een neie website!Barre de meuite eweerd um ies even te gaon kieken. Kiek maar op http://suzesanders.weebly.com/

De activiteiten van het Huus van de Taol en Het Drentse Boek wordt mit meugelk maakt deur financiële ondersteuning van de provincie Drenthe.

Ga naar

Webwinkel Boeken


Deze website gebruikt cookies Informatie