Het Drentse Boek

Wij hebt ok Nederlandstalige boeken!

Het Drentse Boek

Expositie Geert Oldenbeuving

Dochtertje van Jairus{multithumb}Binnenkort, vlak veur de Drentse Boekenweek, komp de Drentse kienderbiebel Niet van gistern uut.Het boek is eschreven deur Alja Streutker en de prachtige platen die in 't boek staot bint emaakt deur Geert Oldenbeuving. Een expositie van dizze kunstwarken bint van oktober t/m jannewari te bewondern in ziekenhuus Bethesda in 't Hogeveine.

Niet van gistern, biebelse kienderverhalen in het Drents

{multithumb}Het Huus van de Taol is er trots op dat in november een bundel mit biebelse verhalen verschient.Niet van gistern is de titel; um an te geven dat de verhalen nog steeds wat te vertellen hebt.

Lees meer...

Geschiedenis van Drentse Literatuur vanof 1945

Volgend jaor wordt de Geschiedenis van de Drentse literatuur vanof 1945 uutegeven bij Het Drentse Boek. Henk Nijkeuter is der drok gangs mit. Wie in de toekomst meer weten wil over de moderne Drentse literatuur kan vanof volgend jaor zien gang gaon in dit dikke, complete naoslagwark.

Ningtien vertaald in 't Nederlands!

De roman Ningtien van Gerard Stout is, onder de name Anno Ludwig, vertaald in 't Nederlands. Gerard Stout wil hiermit bereiken dat meer meinsen kennis maakt mit het Drenthe van 50 jaor eleden. Ie kunt dizze roman bestellen bij enkele Drentse Boekhandels. De Drentstalige versie is ok verkriegbaar in de Drentse boekhandels èn via de webwinkel van Het Drentse Boek.

Dikke arms, kleine bienties

Roelof Keen is veur veul meinsen in Drenthe gien onbekende, want zij kent hum van het rolstoelracen veur gehandicapten.Daor was e barre goed in; hij dee zelfs mit an de Paralympics en aandere grote wedstrieden.Daorbij beleefde hij wilde avonturen en die hef hij op papier ezet. In november komp zien boek Dikke arms, kleine bienties uut bij Het Drentse Boek.

Lees meer...

Veenbraand: Neie bundel Suze Sanders

Veenbraand{multithumb}Op 8 maart wordt de viefde bundel van Suze Sanders prissenteerd in het Huus van de Taol. In Veenbraand staot gedichten die al jaorenlang lagen te bruien, gedichten waoran Suze eschoerd en eschaafd hef.

Lees meer...

Moord in het Mantingerveld

mantingerveld2{multithumb}Op 1 maart verschient Moord in het Mantingerveld. Het is de debuutroman van Tieme Woldman. Het is een misdaadroman die op het Mantingerveld speult. Een spannend boek die oe tot op het leste boeien zal.

Lees meer...

Nei bundel mit Kerst- en midwinterverhalen: Vörst

Vorst_FB{multithumb}Vörst, Kerst- en midwinterverhalen is de titel van de neie kerstverhalenbundel die uutekomen is bij Het Drentse Boek. De veurige bundel Kersttied is uutverkocht. Tied dus veur een neie. Ie kunt het boek kopen bij de Drentse boekhandels of via de webwinkel van Het Drentse Boek.

Lees meer...

De kok en de verteller prissenteerd in Assen

De_kok_en_de_verteller{multithumb}Op zaoterdag 3 november wordt tijdens Hemmeltied van RTV Drenthe De kok en de verteller prissenteerd in winkelcentrum Marsdijk in Assen. Schrievers Jans Polling en Roel Kuper bint anwezig! Het boek bestellen via de webwinkel? Het boek is vanzelf ok te koop in de Drentse boekhandels.

Darde druk Koloniekak!

koloniekakdji{multithumb}KoloniekakHet giet fantastisch mit de verkoop van Koloniekak! Volgende week komp de darde druk uut! Momenteel löp der een actie onder alle mitwarkers van de Dienst Justitiële Inrichtingen. Zij bestelt het boek bij Het Drentse Boek en kriegt van het Gevangenismuseum een entreekaortie derbij! En umdat wij bliede bint mit de darde druk sture wij t/m 19 november bij oen webwinkelbestelling van Koloniekak ok een entreekaortie mit veur dit museum. Boek bestellen?

De activiteiten van het Huus van de Taol en Het Drentse Boek wordt mit meugelk maakt deur financiële ondersteuning van de provincie Drenthe.

Ga naar

Webwinkel Boeken