Het Drentse Boek

Wij hebt ok Nederlandstalige boeken!

Het Drentse Boek

Dikke arms, kleine bienties

Roelof Keen is veur veul meinsen in Drenthe gien onbekende, want zij kent hum van het rolstoelracen veur gehandicapten.Daor was e barre goed in; hij dee zelfs mit an de Paralympics en aandere grote wedstrieden.Daorbij beleefde hij wilde avonturen en die hef hij op papier ezet. In november komp zien boek Dikke arms, kleine bienties uut bij Het Drentse Boek.

Lees meer...

Veenbraand: Neie bundel Suze Sanders

Veenbraand{multithumb}Op 8 maart wordt de viefde bundel van Suze Sanders prissenteerd in het Huus van de Taol. In Veenbraand staot gedichten die al jaorenlang lagen te bruien, gedichten waoran Suze eschoerd en eschaafd hef.

Lees meer...

Moord in het Mantingerveld

mantingerveld2{multithumb}Op 1 maart verschient Moord in het Mantingerveld. Het is de debuutroman van Tieme Woldman. Het is een misdaadroman die op het Mantingerveld speult. Een spannend boek die oe tot op het leste boeien zal.

Lees meer...

Nei bundel mit Kerst- en midwinterverhalen: Vörst

Vorst_FB{multithumb}Vörst, Kerst- en midwinterverhalen is de titel van de neie kerstverhalenbundel die uutekomen is bij Het Drentse Boek. De veurige bundel Kersttied is uutverkocht. Tied dus veur een neie. Ie kunt het boek kopen bij de Drentse boekhandels of via de webwinkel van Het Drentse Boek.

Lees meer...

De kok en de verteller prissenteerd in Assen

De_kok_en_de_verteller{multithumb}Op zaoterdag 3 november wordt tijdens Hemmeltied van RTV Drenthe De kok en de verteller prissenteerd in winkelcentrum Marsdijk in Assen. Schrievers Jans Polling en Roel Kuper bint anwezig! Het boek bestellen via de webwinkel? Het boek is vanzelf ok te koop in de Drentse boekhandels.

Darde druk Koloniekak!

koloniekakdji{multithumb}KoloniekakHet giet fantastisch mit de verkoop van Koloniekak! Volgende week komp de darde druk uut! Momenteel löp der een actie onder alle mitwarkers van de Dienst Justitiële Inrichtingen. Zij bestelt het boek bij Het Drentse Boek en kriegt van het Gevangenismuseum een entreekaortie derbij! En umdat wij bliede bint mit de darde druk sture wij t/m 19 november bij oen webwinkelbestelling van Koloniekak ok een entreekaortie mit veur dit museum. Boek bestellen?

Dinsdag is het Zuudlaordermarkt

zuidlaardermarkt{multithumb}Dinsdag 16 oktober is der weer Zuudlaordermarkt. Drei jaor eleden gaf Het Drentse Boek het boek De Zuidlaardermarkt uut. Der bint nog een aantal exemplaren te kriegen.

Ik heb een neefje doodgeslagen

neefje{multithumb}Op zundag 14 oktober giet Jan Germs zien neie (Nederlandstalige) boek Ik heb een neefje doodgeslagen prissenteren bij Taal an Taofel in Dwingel èn bij Taal an Taofel in Vries. Dat wordt broezen deur de provincie!

Lees meer...

Fier prissenteerd

Vier-bundels{multithumb}Op vrijdag 14 september bint in het Hek van de Dam in Ekehaar de vier bundels van de schrievers Atze van der Wijk, Gijsje Gramsma, Ruth Post en Jan Holtman prissenteerd onder de naam Fier. Kiek hier veur meer informatie. De foto's kuj hieronder bekieken. Bestellen?

Lees meer...

De nieuwe dag in gouden glans

goudenglans{multithumb}Het Drentse Boek hef het boekie Een nieuwe dag in gouden glans herdrukt. De ofgelopen jaoren was der al maar weer vraog naor dit boekie. Ie kunt het boekie kopen in de Drentse boekhandels en via de webstee van Het Drentse Boek.

Lees meer...
De activiteiten van het Huus van de Taol en Het Drentse Boek wordt mit meugelk maakt deur financiële ondersteuning van de provincie Drenthe.

Ga naar

Webwinkel Boeken


Deze website gebruikt cookies Informatie