Het Drentse Boek

Wij hebt ok Nederlandstalige boeken!

Het Drentse Boek

Dinsdag is het Zuudlaordermarkt

zuidlaardermarkt{multithumb}Dinsdag 16 oktober is der weer Zuudlaordermarkt. Drei jaor eleden gaf Het Drentse Boek het boek De Zuidlaardermarkt uut. Der bint nog een aantal exemplaren te kriegen.

Ik heb een neefje doodgeslagen

neefje{multithumb}Op zundag 14 oktober giet Jan Germs zien neie (Nederlandstalige) boek Ik heb een neefje doodgeslagen prissenteren bij Taal an Taofel in Dwingel èn bij Taal an Taofel in Vries. Dat wordt broezen deur de provincie!

Lees meer...

Fier prissenteerd

Vier-bundels{multithumb}Op vrijdag 14 september bint in het Hek van de Dam in Ekehaar de vier bundels van de schrievers Atze van der Wijk, Gijsje Gramsma, Ruth Post en Jan Holtman prissenteerd onder de naam Fier. Kiek hier veur meer informatie. De foto's kuj hieronder bekieken. Bestellen?

Lees meer...

De nieuwe dag in gouden glans

goudenglans{multithumb}Het Drentse Boek hef het boekie Een nieuwe dag in gouden glans herdrukt. De ofgelopen jaoren was der al maar weer vraog naor dit boekie. Ie kunt het boekie kopen in de Drentse boekhandels en via de webstee van Het Drentse Boek.

Lees meer...

Tweede druk Koloniekak!

koloniekakveentweededr{multithumb}Koloniekak, leven in een gevangenisdorp, van Mariët Meester is in drie weken uutverkocht! De tweede druk is in aantocht.
Lees meer...

Koloniekak prissenteerd

presentatie1{multithumb}KoloniekakIn het Gevangenismuseum in Veenhuzen is op donderdag 31 mei Koloniekak van Mariët Meester prissenteerd.
Lees meer...

EK Voetbal begunt: Turfstekers in de anbieding!

turfstekersweboranjegekteVanof 1 juni wordt het boek Turfstekers in Oranje uut het lopende fonds van Het Drentse Boek ehaald. De kaans um het boek nou hiel veurdelig in haanden te kriegen!
Lees meer...

Koloniekak van Mariët Meester

koloniekak{multithumb}Op 31 mei komp het boek Koloniekak, leven in een gevangenisdorp van Mariët Meester uut bij Het Drentse Boek. Het boek giet over de biezundere leefgemienschap van het dorp Veenhuzen in de veurige eeuw.

Lees meer...

Van grenssteen tot kunstwerk

GrenssteenOmslagVan Grenssteen tot Kunstwerk wordt op donderdag 19 april gepresenteerd door de Stichting Cultuurhistorische projecten in de gemeente Coevorden (CHPC). De presentatie wordt gehouden in de hof van Coevorden. Bestellen?

Lees meer...

Taolkiekjes van Groningen en Drenthe

Taolkiekjes{multithumb}Abel Darwinkel, streektaalfunctionaris bij het Huus van de Taol in Drenthe en Siemon Reker, hoogleraar Groninger taal en cultuur aan de Rijksuniversiteit Groningen, hebben gezamenlijk drie jaar lang één dag in de maand de Drentse en Groningse zinnen uit de Reeks Nederlandse Dialectatlassen bestudeerd.

De activiteiten van het Huus van de Taol en Het Drentse Boek wordt mit meugelk maakt deur financiële ondersteuning van de provincie Drenthe.

Ga naar

Webwinkel Boeken