Het Drentse Boek

Wij hebt ok Nederlandstalige boeken!

Het Drentse Boek

Tweede druk Koloniekak!

koloniekakveentweededr{multithumb}Koloniekak, leven in een gevangenisdorp, van Mariët Meester is in drie weken uutverkocht! De tweede druk is in aantocht.
Lees meer...

Koloniekak prissenteerd

presentatie1{multithumb}KoloniekakIn het Gevangenismuseum in Veenhuzen is op donderdag 31 mei Koloniekak van Mariët Meester prissenteerd.
Lees meer...

EK Voetbal begunt: Turfstekers in de anbieding!

turfstekersweboranjegekteVanof 1 juni wordt het boek Turfstekers in Oranje uut het lopende fonds van Het Drentse Boek ehaald. De kaans um het boek nou hiel veurdelig in haanden te kriegen!
Lees meer...

Koloniekak van Mariët Meester

koloniekak{multithumb}Op 31 mei komp het boek Koloniekak, leven in een gevangenisdorp van Mariët Meester uut bij Het Drentse Boek. Het boek giet over de biezundere leefgemienschap van het dorp Veenhuzen in de veurige eeuw.

Lees meer...

Van grenssteen tot kunstwerk

GrenssteenOmslagVan Grenssteen tot Kunstwerk wordt op donderdag 19 april gepresenteerd door de Stichting Cultuurhistorische projecten in de gemeente Coevorden (CHPC). De presentatie wordt gehouden in de hof van Coevorden. Bestellen?

Lees meer...

Taolkiekjes van Groningen en Drenthe

Taolkiekjes{multithumb}Abel Darwinkel, streektaalfunctionaris bij het Huus van de Taol in Drenthe en Siemon Reker, hoogleraar Groninger taal en cultuur aan de Rijksuniversiteit Groningen, hebben gezamenlijk drie jaar lang één dag in de maand de Drentse en Groningse zinnen uit de Reeks Nederlandse Dialectatlassen bestudeerd.

Een haand achter 't gerdien van Leny Hamminga

Haand{multithumb}Vlak veur de Streektaalmaond komp Een haand achter 't gerdien uut. Leny Hamminga hef dit Drentstalige kienderboek eschreven. Het boek is uutekeuzen as donateursgeschenk van 2012! Kiek hier veur meer informatie.

Lees meer...

Gerard Nijenhuis signeert bij Bruna Gieten

gerard_nijenhuisGerard Nijenhuis giet zaoterdag 28 jannewari boeken signeren bij Bruna Gieten an de Trog in Gieten. Van 11.00 uur tot 13.00 uur zit Gerard klaor um de boeken te veurzien van zien haandtieken.

Gerard Nijenhuis kreg eretieken van het Huus van de Taol

eretekeninbeeld{multithumb}Tiedens de prissentatie van zien neie bundel 80 gedichten wordde Gerard Nijenhuis onderscheiden mit het eretieken van het Huus van de Taol. Lees hier wieder.

Bob Groen uut de tied ekomen

Jongens_van_BAros_6{multithumb}Old-Assenaar en ingenieur Bob Groen is uut de tied ekomen. Wij kent Bob Groen as schriever van het boek de Jongens van Baros 6. Hierin beschreef hij zien ervaringen in een Japans gevangenkamp in de Tweede Wereldoorlog.
De activiteiten van het Huus van de Taol en Het Drentse Boek wordt mit meugelk maakt deur financiële ondersteuning van de provincie Drenthe.

Ga naar

Webwinkel Boeken


Deze website gebruikt cookies Informatie