Het Drentse Boek

Wij hebt ok Nederlandstalige boeken!

Het Drentse Boek

Een haand achter 't gerdien van Leny Hamminga

Haand{multithumb}Vlak veur de Streektaalmaond komp Een haand achter 't gerdien uut. Leny Hamminga hef dit Drentstalige kienderboek eschreven. Het boek is uutekeuzen as donateursgeschenk van 2012! Kiek hier veur meer informatie.

Lees meer...

Gerard Nijenhuis signeert bij Bruna Gieten

gerard_nijenhuisGerard Nijenhuis giet zaoterdag 28 jannewari boeken signeren bij Bruna Gieten an de Trog in Gieten. Van 11.00 uur tot 13.00 uur zit Gerard klaor um de boeken te veurzien van zien haandtieken.

Gerard Nijenhuis kreg eretieken van het Huus van de Taol

eretekeninbeeld{multithumb}Tiedens de prissentatie van zien neie bundel 80 gedichten wordde Gerard Nijenhuis onderscheiden mit het eretieken van het Huus van de Taol. Lees hier wieder.

Bob Groen uut de tied ekomen

Jongens_van_BAros_6{multithumb}Old-Assenaar en ingenieur Bob Groen is uut de tied ekomen. Wij kent Bob Groen as schriever van het boek de Jongens van Baros 6. Hierin beschreef hij zien ervaringen in een Japans gevangenkamp in de Tweede Wereldoorlog.

Gerard Nijenhuis: 80 gedichten

{multithumb}Omslag_80_gedichtenOp 22 jannewari  komp de neie bundel 80 gedichten van Gerard Nijenhuis uut. Hij viert die dag zien tachtigste verjaordag!

Lees meer...

Ingehaald door het verleden-tweede druk

ingehaaldIngehaald door het verleden, het verhaal van een NSB-dochter, opgetekend door Lukas Koops  is inmiddels in herdruk verschenen.
Lees meer...

Neie roman Gerard Stout

Naamloos{multithumb}Gerard Stout zien neiste roman, Ningtien, komp woensdag 2 november uut.  Ningtien is de biografie van Johannes de Mens, het alter ego van Gerard Stout,met kindertied op Erica, roomse hbs in Emmen, kunstacademie en studie scheikunde an de Rijksuniversiteit in Stad.
Lees meer...

Een warme winter te koop!

{multithumb}scannen0005 Binnenkort komp het langverwachte winterboek Een warme winter. Van Sint-Meerten tot an Valentijn uut. Een machtig mooi boek veur het hiele gezin.
Lees meer...

Scheupers van de Taol - Tweede herziene druk

scannen0001{multithumb}Begun oktober verschient de tweeide en herziene druk van de bloemlezing Scheupers van de Taol van Rouke Broersma. Het Drentse Boek is er barre wies mit dat de eerste druk van dit standaardwark uutverkocht is. Dat betiekent toch dat er een boel meinsen bint die belangstelling hebt veur de Drentse schrieverij.
Lees meer...

Drentse Boekenweek 2011

Logodbweek{multithumb}De Drentse Boekenweek is dit jaor van 2 - 12 november. In die tien dagen is der extra aandacht veur Drentse Boeken en boeken over Drenthe. De weke giet op 4 november spetternd lös in Börk. Meer informatie?
De activiteiten van het Huus van de Taol en Het Drentse Boek wordt mit meugelk maakt deur financiële ondersteuning van de provincie Drenthe.

Ga naar

Webwinkel Boeken