Het Drentse Boek

Wij hebt ok Nederlandstalige boeken!

Het Drentse Boek

Gerard Nijenhuis: 80 gedichten

{multithumb}Omslag_80_gedichtenOp 22 jannewari  komp de neie bundel 80 gedichten van Gerard Nijenhuis uut. Hij viert die dag zien tachtigste verjaordag!

Lees meer...

Ingehaald door het verleden-tweede druk

ingehaaldIngehaald door het verleden, het verhaal van een NSB-dochter, opgetekend door Lukas Koops  is inmiddels in herdruk verschenen.
Lees meer...

Neie roman Gerard Stout

Naamloos{multithumb}Gerard Stout zien neiste roman, Ningtien, komp woensdag 2 november uut.  Ningtien is de biografie van Johannes de Mens, het alter ego van Gerard Stout,met kindertied op Erica, roomse hbs in Emmen, kunstacademie en studie scheikunde an de Rijksuniversiteit in Stad.
Lees meer...

Een warme winter te koop!

{multithumb}scannen0005 Binnenkort komp het langverwachte winterboek Een warme winter. Van Sint-Meerten tot an Valentijn uut. Een machtig mooi boek veur het hiele gezin.
Lees meer...

Scheupers van de Taol - Tweede herziene druk

scannen0001{multithumb}Begun oktober verschient de tweeide en herziene druk van de bloemlezing Scheupers van de Taol van Rouke Broersma. Het Drentse Boek is er barre wies mit dat de eerste druk van dit standaardwark uutverkocht is. Dat betiekent toch dat er een boel meinsen bint die belangstelling hebt veur de Drentse schrieverij.
Lees meer...

Drentse Boekenweek 2011

Logodbweek{multithumb}De Drentse Boekenweek is dit jaor van 2 - 12 november. In die tien dagen is der extra aandacht veur Drentse Boeken en boeken over Drenthe. De weke giet op 4 november spetternd lös in Börk. Meer informatie?

Schriever Gerrit Kuipers uut de tied ekomen

gerrit_kuipers{multithumb}Op 92 jaorige leeftied is schriever Gerrit Kuipers uut Möppelt uut de tied ekomen. Ie kunt een In Memoriam lezen op de webstee van het Huus van de Taol.

Jasbuus vol Drents

Jasbuus{multithumb}Vrijdag a.s. komp ter gelegenheid van de 1000e uutzending van Jasbuus vol Drents een boekie uut.Vieftig stukkies uut de tillevisieserie bint uutekeuzen veur dit boekie dat in een verrassend formaat zal verschienen.De pries haal ie zo uut de jasbuus, want die is € 5,00. Vanof vrijdag verkriegbaar in de Drentse Boekhandels en via de webwinkel van Het Drentse Boek.
Lees meer...

Martin Koster wint Streektaolpries van DvhN

IMGP3830{multithumb}Martin Koster hef mit zien gedichtenbundel Hotel an 't spoor ( Het Drentse Boek 2010) de Streektaalpries van Het Dagblad van het Noorden ewunnen in de categorie proza en poëzie. De pries werd uutereikt op het Streektaalfestival !REUR! dat zaoterdag in Emmen eholden is. Wij fillesteert Martin van harte mit zien mooie pries. Aj het boek wilt bestellen kuj hier klikken.

Dèenken an een zebra prissenteerd

IMGP3785scannen0004{multithumb}In het Huus van de Taol is vrijdag 4 meert de neie verhalenbundel van Anne Doornbos prissenteerd. Vieftig personen waren der getuge van dat het eerste exemplaar van Dèenken an een zebra werd anebeuden an Anne Doornbos zien zuster. Anne las veur uut zien neie boek en Ballads2 zorgde veur de muzikale ofwisseling.
Lees meer...
De activiteiten van het Huus van de Taol en Het Drentse Boek wordt mit meugelk maakt deur financiële ondersteuning van de provincie Drenthe.

Ga naar

Webwinkel Boeken


Deze website gebruikt cookies Informatie