Het Drentse Boek

Wij hebt ok Nederlandstalige boeken!

Het Drentse Boek

Neie verhalenbundel van Anne Doornbos

zebraanne_doornbosOp vrijdag 4 meert komp de neie verhalenbundel van Anne Doornbos uut. Twintig verhalen in het Drents met humor, bittere ernst, verwondering en ironie. De titel is Dèenken an een zebra. Aj neisgierig bint dan kuj vanof 4 meert het boek kopen in de Drentse boekhandels of via de webwinkel van Het Drentse Boek.

Zundags goed prissenteerd

coverzundag-druk{multithumb}Op 18 febrewari wordde in het gemientehuus van de Wolden in Zuudwolde de bundel Zundags goed van Ria Westerhuis prissenteert. Een volle raodszaal kreeg een ofwisselend pregram anebeuden. Het boek is te koop in de Drentse boekhandels veur € 11,50 of via de webwinkel.
Lees meer...

Biebels Dagboek

Biebels_Dagboek_4cd9682d4ef04_90x90Op 9 november kwam het Biebels Dagboek uut bij Het Drentse Boek. Binnen vief weken is het boek uutverkocht! Inmiddels is de tweede druk binnen en is het boek weer in veurraod. Ie kunt het boek in de Drentse Boekhandels halen of bestellen via de webstee van Het Drentse Boek.

Steenbreek gepresenteerd

Nicolette_Leenstra_MV{multithumb}Op woensdag 24 november is Steenbreek, de eerste dichtbundel van Nicolette Leenstra,  gepresenteerd. Het was druk op de deel van de Amer, waar alle genodigden zich hadden verzameld voor de feestelijke gebeurtenis.
Lees meer...

In Paradisum bij de Literatuurclubs in Drenthe

in-paradisum-209x300{multithumb}In november veurig jaor kregen alle 250 literatuurclubs in Drenthe een exemplaar van in Paradisum van Gerard Stout. Hierdeur hebt haoste 2500 meinsen dit Drentse boek kunnen lezen. Heur leeservarings heb wij samen evat in een (Nederlandstalig) verslag. In oktober 2010 is er een 2e druk verschenen van In Paradisum. Wie het nog niet elezen hef kan het bestellen via de webwinkel of kopen in de Drentse boekwinkels.

Lees meer...

Biebels Dagboek uutekomen op 9 november

IMGP3520Biebels DagboekOp dinsdag 9 november is in de Veenkarke in Klazienaveen-Noord het Biebels dagboek prissenteerd. Het is een Drents dagboek en het stiet vol met korte overdenkings die baseerd bint op een Biebeltekst. Initiatiefnemer veur dit dagboek is ds. Evert Akkerman uut Klazienaveen.


Lees meer...

Aoverveer, de neie bundel van Gré Seidell

aoverveer gre.jpgOp 8 okotober komp de neie bundel van Gré Seidell uut. De naam Aoverveer is niet zomaar ekeuzen, want Gré woont al sinds jaor en dag in Brabant. Zij is Drentse gedichten blieven schrieven en in Aoverveer kuj een selectie vienden van het wark van Gré Seidell-Broekhuizen. Het boek is vanof 8 oktober veur €12,50 te koop bij de Drentse Boekhandels en via de webwinkel van Het Drentse Boek. Hieronder kuj een gedicht van Gré Seidell lezen. Wi'j de foto's van de prissentatie zien? Of wi 'j het boek bestellen ?

Lees meer...

Marloek, Oek en Anderen nu met dvd!

covermarloek621px-dvdIederiene die vanof 15 juni 2010 het boek Marloek, Oek en Anderen koch, kreg der veur dezelfde pries een dvd bij!! Op dizze dvd kuj de film zien die van het verhaal emaakt is. Het boek inclusief dvd is in alle Drentse Boekhandels verkriegbaar en ok via de webwinkel van Het Drentse Boek.

Aovendvullend programma bij prissentatie Minnezinne

eerste-exemplaar.jpgBij de prissentatie van Minnezinne van Ria Westerhuis en Delia Bremer op 16 april in het Schortinghuis in Spier werden de dik zestig bezukers op een aovendvullend programma trakteerd.
Lees meer...

Minnezinne, Drentse erotische poëzie

minnezinne.jpgIn de neie Drentstalige gedichtenbundel Minnezinne van Delia Bremer en Ria Westerhuis, die op 16 april verschient, staot erotiek, liefde, fantasie en verlangen in het middelpunt. Het boek bevat ongeveer vieftig gedichten met een verrassend thema, maar het giet uuteindelijk bij poëzie um de taal en de beleving daorbij. Gien straotpraot, maar wel fantasie en subjectieve ervarings.

 

Lees meer...
De activiteiten van het Huus van de Taol en Het Drentse Boek wordt mit meugelk maakt deur financiële ondersteuning van de provincie Drenthe.

Ga naar

Webwinkel Boeken


Deze website gebruikt cookies Informatie