Het Drentse Boek

Wij hebt ok Nederlandstalige boeken!

Minnezinne, Drentse erotische poëzie

minnezinne.jpgIn de neie Drentstalige gedichtenbundel Minnezinne van Delia Bremer en Ria Westerhuis, die op 16 april verschient, staot erotiek, liefde, fantasie en verlangen in het middelpunt. Het boek bevat ongeveer vieftig gedichten met een verrassend thema, maar het giet uuteindelijk bij poëzie um de taal en de beleving daorbij. Gien straotpraot, maar wel fantasie en subjectieve ervarings.

 

{gallery}/minnezinne{/gallery}Der is ok erotiek te vienden in romans en gedichten van aandere Drentse Schrievers. Gerard Stout vulde ooit een hiel nummer van het tiedschrift Roet met erotische proza. (Eroetiek)
Maar het is nou veur het eerst dat twee vrouwen een poëziebundel mit dit thema verschienen laot. Het Drentse Boek gef mit de uutgave van dizze bundel an dat ok in de Drentse poëzie elk thema centraal staon kan en tot zien recht komen kan.
delia.jpg riawesterhuis.jpg

Delia Bremer (1969) is al vanof heur elfde jaor an het schrieven, dichten en tieken. Zij hef een paar boeken in eigen beheer uutegeven en schreef ok liedteksten veur de SDMM (Stichting Drentse Muziek Maatschappij)

Ria Westerhuis (1959) schreef  gedichten en liedteksten veur Geert Jan Brader en de SDMM. Zij hef publiceerd in Roet.

Minnezinne giet over zin in minne, maar ok over zinnen over de liefde en erotiek.

 

Vanof 17 april veur € 11,50 verkriegbaar in de Drentse Boekhandels of via de webwinkel van Het Drentse Boek.
Bij bestellen via de website wordt verzendkosten berekend.

 

De activiteiten van het Huus van de Taol en Het Drentse Boek wordt mit meugelk maakt deur financiële ondersteuning van de provincie Drenthe.

Ga naar

Webwinkel Boeken


Deze website gebruikt cookies Informatie