Het Drentse Boek

Wij hebt ok Nederlandstalige boeken!

Neie bundel mit Kerst- en winterverhalen

Bekende en minder bekende Drentse schrievers hebt dik twintig verhaolen en ’n paar gedichten over de karstdagen en de kolde wintertied schreven veur de bundel Nachtvörst. De bundel wordt prissenteerd o pde vrijwilligersaovend van het Huus van de Taol op 26 november. Ie kunt het boek hier bestellen.

Verhaolen waorin de geur van karstbomen en keerzen je bij het lezen al integen komp en die de lezer zo metnimt naor die warme, vertrouwde sfeer van de karstdaogen.Een bundel die zo gevarieerd is dat hij geschikt is om verhaolen oet te kiezen veur bijveurbeeld het karstfeest op vrouwenverenigings, instellings of schoelen. Dus net zo goed verhaolen met humor, as verhaolen die je eerder een gevuul van ontroering en troost geeft. Janet Baron-Lopers, Aagje Blink, Janny Bruins, Marchinus Elting, Geertje Enting, Geert Enting, Gerdina, Leny Hamminga, Joke Hofsteenge, Roelof Keen, Jennie Lambers-Niers, Albert Metselaar, Gerard Nijenhuis, Gré Seidell-Broekhuizen, Hennie Stokker-Stadman, Cathrien Thalen, Gea Tiemens, Annechien Vedder en Ger Veenstra.

 

De activiteiten van het Huus van de Taol en Het Drentse Boek wordt mit meugelk maakt deur financiële ondersteuning van de provincie Drenthe.

Ga naar

Webwinkel Boeken


Deze website gebruikt cookies Informatie