Het Drentse Boek

Wij hebt ok Nederlandstalige boeken!

Tentoonstelling Drenthe Inspireert

 

{multithumb}Jan Albert Westenbrink kreeg een eerste exemplaarDrenthe Inspireert kwaamp uut op 12 jannewari j.l. Dit prachtig geïllustreerde boek bevat pentiekeningen die Arie Goedhart van de Drentse natuur hef emaakt. Het boek bevat daornaost toepasselijke gedichten van bekende Drentse dichters.Ie kunt de tentoonstelling mit wark van Arie Goedhart bekieken tot en met 2 febrewari in Galerie de Drentsche Aa in Balloo.

 

 

Arie Goedhart (ofkomstig uut Zuud-Hollaand) was barre onder de indruk van de ofwisseling in het Drentse landschap. Het inspireerde hum tot het maken van gedetailleerde pentekeningen. Bomen, bossen en het stroomdalgebied van Drentse stroompies koomt onder zien haanden tot leven. In Drenthe Inspireert kriej een mooi beeld van zien grote liefde veur het landschap en zien geweldige observatievermogen.
De tiekenings wordt ofewisseld mit informatie over de umgeving deur Hero Moorlag en een aantal gedichten van Drentse dichters. Ronella Enter schreef der een toelichting over de tiekenkuunst bij.

De eerste exemplaren waren veur Goke Goedhart, de vrouw van Arie, en veur Jan Albert Westenbrink van Marketing Drenthe.

 

Op de zundagen tijdens de expositie lat Arie Goedhart zien hoe as e zien pentiekenings mak.

Het boek giet € 29,75 kosten en is vanof 12 jannewari te koop in de Drentse boekhandels of via de webwinkel van Het Drentse Boek.

Veur meer informatie kuj kieken op: www.ariegoedhart.exto.nl en www.galeriedrentscheaa.nl

De activiteiten van het Huus van de Taol en Het Drentse Boek wordt mit meugelk maakt deur financiële ondersteuning van de provincie Drenthe.

Ga naar

Webwinkel Boeken


Deze website gebruikt cookies Informatie