Het Drentse Boek

Wij hebt ok Nederlandstalige boeken!

Turfstekers in Oranje

turfstekersweb.jpg Het nieuwe boek Turfstekers in Oranje van Leo Oldenburger, sportjournalist en voetbalcommentator bij SBS 6, wordt op 15 mei 2008 gepresenteerd op het sportpark van de voetbalclub ACV in Assen.

Peter Hoekstra opent deze bijzondere avond om 19.00 uur met het geven van een speciale voetbalclinic aan een aantal jeugdspelers van ACV. Peter Hoekstra is nu jeugdtrainer bij FC Groningen, speelde voor Ajax, PSV en het Nederlands Elftal en begon ooit bij ACV. Iedereen is van harte welkom om deze bijzondere training vanaf de zijlijn en de tribune te volgen.

Leo Oldenburger overhandigt na afloop van deze voetbalclinic het eerste exemplaar van Turfstekers in Oranje aan Peter Hoekstra, een van die weinige Drentse Oranjevoetballers. Het boek gaat niet alleen over deze Drentse internationals, maar over tal van andere Drentse voetballers, clubs en interessante feiten en wetenswaardigheden.

Na afloop van de presentatie is het boek Turfstekers in Oranje voor een gereduceerd bedrag te koop in de kantine van ACV. Peter Hoekstra en Leo Oldenburger zijn er dan ook om hun handtekening in het boek te zetten.

Het boek bevat 64 pagina’s en is Nederlandstalig. Het is gedrukt in full colour en is vanaf 15 mei 2008 verkrijgbaar voor  € 8,50 in de Drentse boekhandels en via Het Drentse Boek.

De activiteiten van het Huus van de Taol en Het Drentse Boek wordt mit meugelk maakt deur financiële ondersteuning van de provincie Drenthe.

Ga naar

Webwinkel Boeken


Deze website gebruikt cookies Informatie