Het Drentse Boek

Wij hebt ok Nederlandstalige boeken!

Van grenssteen tot kunstwerk

GrenssteenOmslagVan Grenssteen tot Kunstwerk wordt op donderdag 19 april gepresenteerd door de Stichting Cultuurhistorische projecten in de gemeente Coevorden (CHPC). De presentatie wordt gehouden in de hof van Coevorden. Bestellen?

{multithumb}Het boek gaat over beelden en monumenten in de openbare ruimte binnen de gemeente Coevorden.

Vanaf 15.00 uur worden in de raadszaal de eerste drie exemplaren van het boek uitgereikt aan burgemeester Bert Bouwmeester, gedeputeerde van de provincie Drenthe Tanja Klip en wethouder Geert Roeles.

Het boek kwam tot stand met medewerking van Het Drentse Boek. Het boek is vanaf 19 april verkrijgbaar bij de samenwerkende historische verenigingen in de gemeente Coevorden en in de Drentse boekwinkels en via de webwinkel van Het Drentse Boek. (www.hetdrentseboek.nl)

Schrijver van het boek is Harm Jan Lesschen uit Oosterhesselen en Ton Trompert (Coevorden) maakte de foto's voor het boek. De schrijver en fotograaf geven een toelichting tijdens de presentatie.

Het boek telt 216 pagina’s, is uitgevoerd in full colour en voorzien van een hard kaft en kost 20 euro.

Het programma Drents Diep van RTV Drenthe besteedde op 10 april aandacht aan het boek.

 

2012-04-19-at-16-08-56

De activiteiten van het Huus van de Taol en Het Drentse Boek wordt mit meugelk maakt deur financiële ondersteuning van de provincie Drenthe.

Ga naar

Webwinkel Boeken